خوردن گلابی سبز می تواند از التهاب طولانی مدت یا مزمنی که به سلامتی شما آسیب می زند یا باعث بیماری های قلبی یا دیابت نوع 2 می شود کمک کند.
از آنجایی که گلابی سبز دارای آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی است، به مبارزه با التهاب و بهبود ایمنی با دفع بیماری ها کمک می کند.
ثابت شده است که مصرف بالای فلاونوئیدها به دلیل خواص ضد التهابی از افراد در برابر بیماری های قلبی و دیابت محافظت می کند.
در کنار آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی و ویتامین هایی مانند پتاسیم، مس، ویتامین C و ویتامین K نیز به مبارزه با التهاب کمک می کنند.
اثرات ضد سرطانی: خواص ضد سرطانی ترکیبات موجود در گلابی سبز ثابت شده است. محتوای آنتوسیانین و اسید سینامیک موجود در گلابی می تواند با سرطان مبارزه کند.
رژیم های غذایی سرشار از میوه ها به ویژه گلابی از سرطان معده، ریه و مثانه محافظت می کند. علاوه بر این، گلابی سرشار از آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی است که می تواند به محافظت در برابر سرطان سینه و تخمدان کمک کند و آن را به یک مکمل ضروری برای رژیم غذایی تبدیل کند.
خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد: خوردن گلابی سبز ممکن است خطر ابتلا به دیابت، در درجه اول دیابت نوع 2 را کاهش دهد.
از آنجایی که گلابی سرشار از آنتوسیانین و فیبر است به پیشگیری از دیابت کمک می کند و برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.
خوردن پنج گلابی سبز یا بیشتر در هفته به دلیل محتوای آنتوسیانین می تواند شانس ابتلا به دیابت را تا حد زیادی کاهش دهد.
علاوه بر این محتوای فیبر، هضم را کند می کند و به بدن شما اجازه می دهد غذای شما را تجزیه کند و کربوهیدرات ها را جذب کند.
این فیبر سطح قند خون را تنظیم می کند و پوست گلابی سبز دارای خواص ضد التهابی است که به آن کمک می کند.
گلابی سبز به حفظ سلامت قلب کمک می کند: میوه گلابی فواید زیادی برای سلامت قلب شما دارد. آنتی اکسیدان های پروسیانیدین موجود در گلابی می توانند بافت قلب را سفت کنند.
علاوه بر این، خوردن میوه های گلابی می تواند سطح LDL (کلسترول بد) را کاهش داده و سطح HDL (کلسترول خوب) را افزایش دهد.
همچنین پوست گلابی سبز حاوی آنتی اکسیدانی به نام کوئرستین است که دارای سطوح ضد التهابی است و با کنترل فشار خون و سطح کلسترول به پیشگیری از بیماری های قلبی کمک می کند. همچنین نشان داده شده است که مصرف منظم گلابی خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.