روغن هسته انار یکی از فرآورده های مهم میوه انار است که دارای خواص بی نظیری می باشد. فروش عمده روغن هسته انار، جهت صادرات آن صورت می گیرد.
همانطور که می دانید میوه انار، میوه ای بی نهایت پرخاصیت است که برای سلامت انسان ها خواص زیادی را دارا می باشد. انار میوه ای است که نه تنها از میوه آن بلکه از پوست و هسته آن نیز در مصارف زیادی بهره می برند. امروزه تمامی تولید کننده های محصولات زیبایی، در تهیه محصولات خود از آب انار و یا روغن هسته انار بهره می گیرند.
چرا که انار تأثیر ویژه ای بر روی تقویت و جوان سازی پوست دارد. انار منبع مهمی از ویتامین آ و ویتامین سی بوده که به همین دلیل از ارزش غذایی بالایی بهرمند می باشد. در این مطلب سعی داریم از خواص منحصر بفرد روغن هسته انار برای شما صحبت کنیم.
تولید روغن هسته انار
تولید هسته انار مانند دیگر اجزای میوه انار دارای خاصیت های فراوانی است که از آن تنها با تبدیل آن به روغن می توان استفاده نمود. روغن هسته انار را با فشرده سازی هسته انار استخراج می کنند.
مهمترین خواص این روغن عبارتند از:
- بهترین درمان برای سرطان می باشد
- کلسترول بد را از بین برده و به سلامت قلب کمک می کند
- سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
- موجب انعطاف پذیری پوست می شود
- تراکم استخوان ها را افزایش می دهد
- فشار خون بالا را نیز کاهش می دهد
- موجب سلامت و درخشندگی دندان ها می شود
فروش عمده هسته انار
همانطور که می دانید و در بالا نیز برای شما عنوان کردیم هسته انار تنها برای تبدیل آن به روغن مورد استفاده قرار می گیرند. هسته انار بدون تبدیل به روغن، به شکل دیگری قابل استفاده نمی باشد. این روغن هسته انار برای پوست و مو و زیبایی بیشترین کاربرد را دارا می باشد.
برخی از فواید این روغن برای پوست و مو عبارتند از:
- این روغن به پاکسازی پوست کمک می کند
- آکنه ها و التهابات پوستی را برطرف می کند
- موجب بازسازی سلول های پوست می شود
- انعطاف پذیری پوست را افزایش می دهد
- موجب حفظ جوانی پوست می شود
- این روغن موجب روشن تر شدن پوست می شود
- روند نوسازی پوست را بهبود می بخشد
صادرات روغن هسته انار
صادرات روغن هسته انار به کشور های دیگر نیز بیشتر برای تولید انواع محصولات زیبایی و داروهای پوستی انجام می گیرد. این روغن بییشتری تأثیر خود را بر روی سلامت پوست و مو و همچنین پیشگیری و مبارزه با سرطان می گذارد. صادرات این محصول به کشور های دیگر، در برخی از مواقع به صورت خود هسته انار بوده و در برخی از موارد ابتدا تبدیل به روغن شده و بعد صادر می شود.